Bögballe S-Line

U bevindt zich hier:    Home    >Tuin&park    Bogballe

Complexe materie.

De onderhoudsarme Tandwiel kast bevat een soort vet dat bij uitstek geschikt is voor lage temperaturen. Bovendien is de tandwielkast uitgerust met een waterdichte slipkoppeling. De werkbreedte kan handmatig of elektrisch worden ingesteld van 1 tot 8 meter werkbreedte.

S2-Trail aankoppelen en strooien.

De getrokken strooier van Bogballe met mechanische aandrijving is ideaal voor voertuigen zonder een aftakas of hydraulisch systeem, bijvoorbeeld ATV. Het strooisysteem wordt direct aangedreven door de wielen van de strooier door middel van een mechanische transmissie.

Besneeuwde en gladde wegen onder controle. Hoe?


De zoutstrooiers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het strooien van pekel of grit op wegen of parkeerterreinen tot en met zeer smalle voetpaden. Het gestrooide materiaal wordt gelijkmatig verspreid door middel van de centrifugaalkracht van de strooischijf. Op die manier wordt een snelle en effectieve verspreiding voor het totale oppervlak bereikt. Verschillende aanbouw mogelijkheden maken de strooier geschikt voor elk gebruik, ongeacht de grootte van het werk, de trekker of het trekkende voertuig.

Hoeveelheid instellen.

In de standaard uitvoering wordt de strooihoeveelheid ingesteld met één hendel die met de hand kan worden versteld. Als optie kan ook voor elektrische of hydraulische afstand-bediening worden gekozen. Bovendien kan een elektrische afstandsbediening de werkbreedte tijdens het rijden veranderen.

Bakinhoud van 130-1.050 liter.

Flexi Coat poederlak, 30 maal duurzamer dan traditionele natte lak. Strooihoeveelheid vanaf 5 gram per m2 afhankelijk van rijsnelheid en werkbreedte. Traploze instelling van hoeveelheid met duidelijk afleesbare schaalwijzer.

Traploze instelling van werkbreedte van 1-8 meter.

Strooivleugels van mangaanstaal - 2-3 maal duurzamer dan roestvast staal. Hydraulisch, aftakas- of mechanisch aangedreven strooisysteem.


S2 en S3. Een machine voor alle behoeften.


Een tractor met een strooier erop gemonteerd biedt snel en efficient werk. Als ook de Big Bag Kraan BM1250 aan de tractor is bevestigd, is het mogelijk om de strooier direct bij te vullen. Dit verhoogt de werksnelheid doordat de tijd vor het bijvullen van de strooier wordt verkort.


Het strooisysteem wordt aangedreven via de aftakas of een hydraulische motor. Voor de hydrauische motor is slechts 20 liter olie per minuut nodig.


Een roerder in de trechter draai het materiaal rond tijdens het rijden. Dit verzekerd een gemakkelijke opstart en betrouwbaar functioneren van het strooisysteem, zelfs op gladde oppervlakten.


In de bak is een “brug” gemonteerd die verdichting van het materiaal onder in de bak voorkomt, om een constante toevoer naar de strooischijf van volle bak tot lege bak te verzekeren. De speciale ontwikkelde roerder met excentrische beweging garandeert een constante stroming van het materiaal in de bak. 


De dissel van de Trail kan gemakkelijk worden versteld en aangepast voor een snelle en eenvoudige aankoppeling aan het trekkende voertuig.


Met behulp van opzet randen kan de grote van de strooier eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.


Intelligente regeling. Waarom?

De Calibrator Icon is de intelligente oplossing voor de S2 en S3.

Het systeem is zeer praktisch in situaties waarin de rijsnelheid vaak veranderd, bijvoorbeeld bij het strooien op wegen met veel verkeerslichten of op voetpaden. Als de rijsnelheid veranderd blijft de gestrooide hoeveelheid constant omdat de uitstroom-opening automatisch groter of kleiner wordt. Bij volledige stilstand wordt de strooier automatisch gesloten. De werkbreedte kan ook tijdens het rijden elektrisch smaller of breder worden ingesteld terwijl tegelijkertijd de strooihoeveelheid constant wordt gehouden door automatische regeling van de uitstroom.

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    balie@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

    Bögballe

Occasion’s