ZaaitechniekMechanische zaaimachine


Kongskilde fabriceert al geruime tijd een complete lijn mechanische zaaimachines. Door overnames van o.a. Hassia en Nordsten bevindt zich binnen Kongskilde een ruime expertise op het gebied van zaaitechniek.


Kongskilde introduceert nu de nieuwe lijn mechanische zaaimachines in het kader van de “one-brand-strategy”. De nieuwe 2016 lijn is standaard uitgevoerd in poedercoating lakkwaliteit en hebben een facelift ondergaan,nieuwe bestickering en kleurstelling (dieprood met antraciet) en maken deel uit van de nieuwe Kongskilde strategie.


De karaktervolle machines stralen een nieuw krachtig Kongskilde uit.

Drie uiteenlopende modellen bieden voor iedere gebruiker een passende machine: Ecoline, Profiline en Masterline. Het instapmodel de “Ecoline” (556 liter) is standaard onder andere uitgerust met een traploze transmissie, tractorprofiel banden en een meervoudig-vouwend deksel.De “Ecoline” is uit te rusten met een standaard Suffolk kouter of een enkelschijfs-kouter.De grotere Kongskilde Profiline (741 liter) is berekend op professioneel gebruik. Een sterk chassis gecombineerd met een grote voorraadbak maakt de machine veelvoudig inzetbaar.


De Profiline is zeer compleet uitgerust met onder andere traploze transmissie, wagenprofiel banden en een goed af te lezen schaalverdeling voor de kouterdruk. De kouterdruk is zowel centraal als individueel instelbaar. Optioneel ook hydraulisch te bedienen. Ook qua keuze in kouters is de Profiline ruim bedeeld: Suffolk kouter, enkelschijfs-kouter en het dubbelschijfs-kouter.

De opbouwzaaimachine Kongskilde Masterline (741 liter) maakt de serie compleet en bevat onder andere standaard een traploze transmissie, goed toegankelijk loopplatform en stappenwiel voor exacte aandrijving.


Klik hier voor de folder Mechanische zaaimachines 

U bevindt zich hier:    Home    >Akkerbouw    >Kongskilde    >Zaaien

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s

Precisie zaaimachines


Met een Kongskilde Aeromat is uw zaaizaad in goede handen. Geen vacuüm, maar het unieke overdruk-systeem beschermt niet alleen uw zaaigoed maar ook uw machine. Wat telt is een hoge capaciteit met lage onderhoudskosten. Kongskilde Aeromat Advance! Precisie telt!


Klik hier voor de folder van de Aeromat