WoelersWoeler


Minder trekkracht nodig met Kongskilde Paragrubber


De Paragrubber onderscheidt zich door zes speciaal gebogen tanden, die de bouwvoor opmerkelijk ver omhoog stuwt en daarbij de bodem tevens intensief over de volledige werkbreedte belucht.


De Paragrubber trekt aanzienlijk lichter dan standaard woelers met rechte poten. Bovendien laat de machine zich prima combineren met een rotorkopeg en zaaimachine voor een gecombineerde bewerking in één werkgang. In diverse onderzoeken en artikelen is de werking van de Paragrubber als zeer positief beschreven.


Woeler wil erg graag de grond in

De Paragrubber wil graag en vlot de grond in, ook in muurvastgereden kopakkers en groene braakstroken. De gebogen poten en beitels met veel ondergreep veroorzaken via de trekkrachtregeling van de trekkerhef veel gewichtsoverdracht, net als bij een ploeg. Hierdoor krijgen de trekkerwielen extra grip. Niet het motorvermogen, maar het hefvermogen, bij complete combinaties, is meestal de beperkende factor.


Door het gebruik van frontgewichten kan de juiste balans worden gecreëerd. Door de stand van de driepuntskoppeling aan te passen hangt de kopeg met zaaimachine circa 20 centimeter korter op de woeler. De kopeg hangt op 71 centimeter afstand achter de hefkogels van de trekker, waarmee de complete woel-/zaaicombinatie 3,5 tot 4 meter lang is. Minder trekkracht nodig met Kongskilde Paragrubber


Klik hier voor de folder

     

 

U bevindt zich hier:    Home    >Akkerbouw    >Kongskilde    >Woelers

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s