Trelleborg

U bevindt zich hier:    Home    Akkerbouw    Trelleborg

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson               

Akkerbouw

    Trelleborg

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s

Om u als klant een totaal pakket te bieden heeft Prins Mechan ook de mogelijkheid om banden te leveren en te monteren. Wij kunnen u ook helpen met advies bij het aanschaffen van nieuwe banden.


Trelleborg Wheel Systems is gespecialiseerd in high performance en technologies geavanceerde banden voor alle soorten tractoren, van smalspoor tractoren voor wijngaarden en speciale toepassingen tot de meest moderne tractoren over de 400 Pk.


De radiale TM lijn is ontworpen om excellente prestaties te geven zowel in het veld als op de weg. Voor aanhangwagens bied Trelleborg de Twin Radial product lijn, de eerste werktuig radiaal band voor alle werk omstandigheden, en alle grond soorten.


Trelleborg is ook een specialist in cross-ply banden, met een complete range maten geschikt voor allerlei landbouw werktuigen.

De nieuwe Trelleborg Load Calculator (TLC) App is een professionele tool ontworpen voor agrariërs en loonwerkers.

De TLC is ontworpen om slim en gebruik vriendelijk te zijn, en biedt professionele agrariërs onder tussen hogere productiviteit en efficiëntie.


De goede balans tussen banden spanning en belasting bied u de mogelijkheid om het meeste uit uw banden te halen en de productiviteit van uw bedrijf te verhogen.


Dankzij de TLC kunt u precies de belasting per as van uw tractor berekenen, zo kunt u de beste banden spanning voor elke bewerking kiezen.


De nieuwe Trelleborg Tire Efficiency app laat u toe de voordelen te meten van Trelleborg banden, zowel op gebied van kostenbesparing als tijdswinst, in vergelijking met alternatieve banden op de markt. 

De gebruiker kan verschillende parameters invoeren, zoals onder andere de omvang van het bedrijf, de specifieke taken zoals bijvoorbeeld ploegen of wegtransport.


Klik op de icoontjes hier naast om de Apps te downloaden.Om mee te werken aan een betere milieu heeft Trelleborg een nieuwe band ontwikkeld, naast een betere duurzaamheid bied deze band ook vele voordelen voor u als agrariër ten opzichte van de concurrentie.


Klik voor meer informatie op de TM Blue logo