Shop

U bevindt zich hier:    Home    >Winkel   

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Originele onderdelen

Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang voor de levensduur van een tractor of machine. Maar dat niet alleen. Ook het gebruik van originele onderdelen telt op dit punt zwaar. De voordelen daarvan zijn duidelijk. Ten eerste is dat de 12 maanden garantie op Massey Ferguson onderdelen en de bijbehorende arbeidskosten. Daarnaast is er het voordeel dat de onderdelen voldoen aan strenge fabrieksspecificatie. Alle toegepaste onderdelen zijn namelijk - in de ontwerpfase van de trekker - op elkaar afgestemd om de prestaties van de trekker te optimaliseren. Professionals weten dat en kiezen om die reden voor originele onderdelen.

Merchandising

10+ Parts, hou het origineel, hou het een Massey Ferguson.

Als deel van de belofte om ondersteuning te bieden voor Massey Ferguson machines voor hun levens duur, heeft AGCO Parts de 10+ parts ontwikkeld voor MF heritage tractoren.

Heritage is de term gebruikt om MF tractoren te omschrijven die langer dan 10 jaar uit productie zijn. typische vorbeelden zijn de MF100, MF200, MF 300, MF500, MF2000 en de MF 3000 Serie.

10+ Parts komen met een 12 maand garantie. *


  1. 1Speciaal ontworpen voor tractoren en combines ouder dan 10 jaar

  2. 2Complete machine range MF 35 tot MF 8100 serie tractoren en MF 24 tot MF 800 serie combines

  3. 3Massey Ferguson Engineering approved

  4. 4Waarde voor geld, economisch repareren

  5. 5Blijvend laag geprijst


*informeer naar de voorwaarden.

AGCO is producent van MF tractoren. De AGCO organisatie stelt dat nieuwe technologieën en de complexiteit van motoren maken dat oliën aan strikte specificaties dienen te voldoen. Om de toenemende vraag naar merkgebonden olie tegemoet te komen heeft AGCO in samenspraak met BP oliën ontwikkeld die voldoen aan alle, door fabrikant gestelde specificaties. De oliën worden first fill ook geleverd in de MF fabriek in Beauvais. De verkoop van merkgebonden olie past erg goed bij de strategie van de Mechan Groep om de merkbeleving van Massey Ferguson beter in de markt te zetten. De oliën zijn verkrijgbaar bij Prins Mechan

MF-accu laat MF het beste presteren

Massey Ferguson trekkers presteren het best met MF accu's. Sinds kort zijn deze merkgebonden accu's in Nederland te verkrijgen.

De nieuwe technieken en de complexiteit van tractoren maken dat er hoge eisen aan de accu wordt gesteld. Daarom selecteerde AGCO de best geteste accu's. Deze combineren capaciteit en koudstartvermogen optimaal en starten zelfs bij grote temperatuurverschillen en lange stilstandstijden.

Daarmee komt Massey Ferguson tegemoet aan de vraag in de Nederlandse markt. In het buitenland zijn de MF-accu's al jarenlang een succes.

De accu's worden gevuld en geladen geleverd en voldoen aan alle veiligheidsspecificaties. De MF accu's zijn verkrijgbaar bij Prins Mechan.

Milieuvriendelijk rijden met MF AdBlue


Massey Ferguson AdBlue is een heldere, niet giftige ureumoplossing in gedemineraliseerd water. Het middel wordt ingespoten in het uitlaatgas waar het als een reductiemiddel dient voor schadelijke stoffen.


Door de merkgebonden AdBlue van AGCO te gebruiken kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85 procent worden verminderd. Kortom: milieuvriendelijk rijden begint met Massey Ferguson AdBlue.


De MF AdBlue is verkrijgbaar bij Prins Mechan

Massey Ferguson Merchandising


Massey Ferguson heeft een uitgebreide moderne kledinglijn voor jong en oud en voor zowel dagelijks als gebruik in het werk.


Ook zijn er schaalmodellen van de meeste series leverbaar.


Bij ons in de winkel is slechts een klein deel van het assortiment te bekijken.


klik voor meer artikelen op de catelogus:De MF merchandising is verkrijgbaar bij Prins Mechan zoek uit en bestel bij Prins Mechan aan de balie.


Bel:             0595-401577

Email:         balie@prinsmechan.nl

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park