SchoffelmachineSchoffelmachine


Bespaar kosten Gebruik een Vibro Crop


De kosten van bestrijdensmiddelen voor omkruidbestrijding zijn zeer hoog. Hierop kan worden bespaard door middel van een rijenbespuiting in combinatie met schoffelen met bijna 50 procent.

De Kongskilde trilschoffelmachine met de combinatie van S-triltanden en bladbeschermers maakt het mogelijk om zowel een maximale oppervlakte tussen de rijen te bewerken als een maximale rijsnelheid te behalen.

De Kongskilde schoffelmachine is ont- wikkeld om een grote nauwkeurigheid te behalen zelfs bij hoge rijsnelheden. Ieder schoffelelement is een aparte cultivator met een eigen dieptestelwiel en parallellogramophanging. Dit garandeer dat de schoffelbeitels altijd op de juiste diepte werken.

De Kongskilde triltand met beitel snijdt niet alleen het onkruid los, maar werkt het ook naar de oppervlakte en trilt de onkruiden en hun wortels vrij van aanhangende grond, zodat zij sneller verwelken.

Door de gelijktijdige grondbewerking vindt verkruimeling en luchtig maken van de grond plaats. Voor een verbeterde nauwkeurigheid en ondiep werken, is een speciaal ontworpen tand leverbaar.

De Kongskilde schoffelmachines zijn uitgerust met een stuurschijf om de machines zelfsturend te maken, zelfs in ongelijk terrein en bochten.

Rij-afstanden tot 55 cm worden bewerkt met 3 triltanden per parallellogram. Afstanden vanaf 55 cm worden bewerkt met 5 triltanden per parallellogram.Klik hier voor de folder van de Vibro crop

 

U bevindt zich hier:    Home    >Akkerbouw    >Kongskilde    >Schoffelmachine

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

VAN MASSEY FERGUSON

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s