Agcommand

U bevindt zich hier:    Home    >Akkerbouw     >SBG

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

SBG: RTK-GPS systemen

SBGuidance AUTO


Eindelijk concentreren op de bewerking in plaats van op de besturing. Ondertussen stuurt SBGuidance AUTO uw trekker of zelfrijder; onvermoeibaar en met de ongekende RTK-GPS precisie.
Het SBGuidance besturingssysteem bestaat uit degelijke componenten die zich hebben bewezen onder zware omstandigheden. Merkonafhankelijk en te plaatsen op elk type trekker of zelfrijder.

De besturing wordt volledig geïntegreerd in het voertuig. Uitwisseling tussen voertuigen is eenvoudig. Enkel de GeoSTAR 200 terminal en de GPS-antenne worden overgezet. Met het gebruik op meerdere voertuigen laat de investering zich nog sneller terugverdienen.

SBGuidance AUTO is volledig compatibel met affabriek GPS-voorbereide trekkers zoals John Deere Autotrac, AGCO Autoguide en Claas Autopilot. SBGuidance is daarmee inzetbaar voor zowel de nieuw aangeschafte trekker als voor de reeds op het bedrijf aanwezige machines.

SBGuidance VARIOPLOEGEN


Recht en vlak ploegwerk biedt niet enkel een mooie aanblik, maar het is vooral de basis voor een succesvolle teelt. Een vlak zaaibed zorgt immers voor een gelijkmatige opkomst, waardoor bespuitingen of mechanische onkruidbestrijding beter slagen. SBGuidance verstaat de kunst van recht ploegen als geen ander. Variërende bodemomstandigheden, verschillende grondsoorten of slecht zicht hebben hier geen invloed meer op. 

  1. Recht en vlak ploegwerk optimaliseert alle volgende werkzaamheden

  2. Volledig gegeïntegreerde bediening via de GeoSTAR 200 terminal

  3. Werkt ook bij bochten en geren

SBG SectieControl

SBG SectieControl is een uitbreiding die past op de GeoSTAR 200 terminal. Het is de perfecte assistent die ervoor zorgt dat iedere hoek van uw perceel exact wordt gezaaid of gespoten zonder overlap. SBG SectieControl werkt nauwkeurig en betrouwbaar en geeft bovendien een enorm arbeidsgemak.
SBG SectieControl stuurt via de ControlBox tot max.16 secties tegelijkertijd aan. De ControlBox kan tal van merken en typen spuit- of zaaimachines bedienen. Ook de Mueller Spraycontrol S en Unicontrol S computers kunnen eenvoudig worden aangestuurd.

  1. Automatisch stoppen bij achteruit rijden

  2. Kopakkers achteraf bewerken

  3. Instelbare overlap afstand voor kritische bespuitingen 

Nieuwsgierig naar nog meer SBG-producten?
Ga naar www.sbg.nl
Kijk ook eens op  http://sbg.nl/nl/multimedia/   


RTK-signaal

de basis van alles

Alle besturingen van SBG werken op basis van de nauwkeurigste GPS-techniek die beschikbaar is: RTK-DGPS. Bij RTK-DGPS zorgt een correctiesignaal voor de benodigde nauwkeurigheid. SBG heeft hiervoor drie verschillende technieken beschikbaar:

1:  Permanent RTK-basisstation

2: SBG RTK SmartBase

3: Netwerk-RTK

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of ga naar www.sbg.nl