MF ACTIVA S |

243-306 Pk

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF ACTIVA

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

De nieuwe Massey Ferguson Activa S serie maaidorsers heeft een aantal krachtige en praktische kenmerken en biedt de agrariër een echte keuze. De bestuurder zal de nieuwe, hoge mate van comfort in deze klasse absoluut waarderen, terwijl er bovendien duidelijke keuzemogelijkheden in specificaties zijn.

HOOFD EIGENSCHAPPEN

        Vermogen                               Aantal schudders                      AGCO POWER MOTOR
276 -306 pk                        4 of 5                                        SCR

          Graantank                                      mcs                                              powerflow                                                               8600 liter                dorssysteem             maaibord                                    

MODELEN

Model                    Vermogen    Aantal schudders       Inhoud graantank


MF ACTIVA S 7345                 276 PK                                5                                                    8600 L


MF ACTIVA S 7345 MCS        276 PK                                5                                                    8600 L


MF ACTIVA S 7347                 306 PK                                6                                                    8600 L


MF ACTIVA S 7347 MCS        306 PK                                6                                                    8600 L


VAN MASSEY FERGUSON

De fundementele elementen van een goed cabine ontwerp bestaan uit ruimte, comfort en goed zicht. De nieuwe pro-line cabine bied dit allemaal. Dankzij de nieuwe powergrip hendel heeft u alle belangrijke functies in de hand.

Dankzij de eenvoudige mechanische techniek is het aantal aandrijvingen minimaal gehouden, waardoor het onderhoud aanzienlijk minder tijd kost en u meer tijd kunt besteden aan het belangrijkste... oogsten!

De machines zijn uitgerust met een robuuste dorstrommel met hoge massatraagheid en heavy-duty dorskorf, zodat de meeste gewassen gemakkelijk en met een hoge efficiëntie worden gedorst.

Het PowerFlow maaibord is eveneens met Schumacher mes en aandrijving uitgerust. Gewassen zoals koolzaad, erwten en rogge zijn moeilijk te oogsten, evenals als liggende tarwe en gerst. Het PowerFlow maaibord is ontwikkeld door Massey Ferguson en is uitstekend in staat dergelijke gewassen te oogsten. Het mes bevindt zich op niet minder dan 1,14 m van de maaibordvijzel, dus zijn het zicht en de werking optimaal.

Massey Ferguson blijft voorop lopen in het ontwikkelen van motoren met hoog vermogen, laag brandstofverbruik en lage emissies.

De MF 7300 serie ACTIVA maaidorsers worden aangedreven door de nieuwste generatie stage 3b AGCO SISU POWER motoren.

De lange stroschudders bestaan uit 4 treden met ‘actieve wanden’. De 21 cm hoge verticale delen van de schuddertreden bestaand uit doorlatende roosters. De roosters laten het graan door, terwijl het stro wordt afgevoerd.

Gemengd materiaal van het dorsgedeelte en de schudders wordt gesorteerd op de
lange graanpan. De hoge scheidingen houden het
materiaal gelijkmatig verdeeld
op hellende grond, waarna het
in de luchtstroom van de radiale windmolen over de volle breedte valt. De bovenste en onderste zeven bewegen gebalanceerd in tegengestelde richtingen, waardoor een uitstekende circulatie van de lucht van de windmolen mogelijk is, die vanuit de cabine elektrisch instelbaar is.

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s