MF DELTA |

496 Pk

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF DELTA

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

De toekomst van oogsten is geariveerd - de Massey Ferguson hybride combine


Het samenvoegen van conventionele en rotor technologie, de MF Delta hybrid combine voldoet aan de verwachtingen van de boeren en loonwerkers, met een scala aan nieuwe uitrusting, om het comfort te verhogen en het capaciteit te vergroten.

Nu uitgerust met de Skyline cabine, de nieuwet SCR Tier 4 final motoren en de hoge capaciteit, 10.74m PowerFlow maaibord, de MF Delta is geperfectioneerd om aan de meest eisende profesionele agrarier te voldoen.


MODELEN

Model                    Vermogen    Aantal rotoren       Inhoud graantank


MF DELTA 9380                         276 PK                                2 x 4,25m                           10,500 L


MF DELTA 9380 AL                    276 PK                                2 x 4,25m                            9,500 LVAN MASSEY FERGUSON

Dorsen en scheiden

De MF Delta behoud gewas stroom, vergroot capaciteit en garandeerd een efficient brandstof verbruik zonder verlies aan prestatie.


Het gewas wordt voor gedorst, wat kracht en verbruik scheeld. Dit maximaliseerd het graan scheiden en biedt uitstekende graan monsters.De unieke loading bay is een brede inlaat in naar de Rotor Feeder om gewas stroom te optimaliseren. Hierna verplaatsen de twee Hi-Separation rotors het gewas gelijkmatig door de rotor. Spiraal vormig geplaatste tanden geleiden het gewas, en zorgen voor een hogproductive graan scheding.

De beste airflow

De Venturi Cleaning System verhoogt de luchtstroom druk in het midden van het reinigings systeem om schoner graan te produceren en capaciteit te verhogen. 

Gewasresten verwerken

De MF Delta’s strohakselaar heeft een rotor diameter van 200mm en is voorzien van 108 messen om te zorgen voor een perfecte snede voor min-till.


De optionele Maxi-Spreader verspreid het materiaal gelijkmatig over de vole werkbreedte van de  10.74m PowerFlow maaibord.

Motoren

De nieuwe generatie MF Delta combines zijn aangedreven door de meest geavanceerde AGCO POWER Tier 4 final motor, uitgerust met Selective Catalytic Reduction (SCR) technologie.


De MF Delta Hybrid beschikt over de unieke zeven cylinder, 9.8 liter motor gewaardeerd om zijn balans en rustig werken.

Om een lange dag te kunnen werken beschikt de Delta over een 1000 Liter Diesel en 120 Liter Ad-Blue tank.

Skyline Cabine

Geavanceerde technologie vergroot de controle en capaciteit en comfort van de bestuurder, met voledig geautomatiseerde airco standaard.


Een grote, gebogen voorruit biedt uitstekend zicht op het maaibord. Excellente geluidsisolatie zorgt voor een stille cabine.

De panoramische zicht en ergonomiesch geplaatste bediening verlaagt de belasting van de bestuurder en vergroot de capaciteit.

Nieuwe Generatie PowerFlow

Voor de Delta Hybride combine heeft Massey Ferguson een nieuwe 10,7 meter brede PowerFlow maaibord ontwikkeld.


De nieuwe generatie PowerFlow maaibord biedt extra breedte voor meer capaciteit. Gewassen worden gesneden door een dubbe aangedreven schumacher mes welke zorgt voor een betere snede dan een enkel aangedreven mes op 10,7 meter werkbreedte.

Met 762mm diameter, de NIEUWE SuperFlow vijzel biedt 41% meer werkbereik dan welke concurerende maaibord ontwerp.

Constant Flow

Gelijk invoeren de heletijd wordt geregeld door de standaart uitgeruste Constant Flow systeem op de nieuwe Generatie Centora combine’s,

dit garandeerd dat de machine contstant op maximale capaciteit werkt. Het is bewezen dat dit 15%meer capaciteit biedt.

Eenvoudig geactiveerd met de PowerGrip hendel, Constant Flow gebruikt twee sensoren om de belasting op de dorstrommel en dorskorf te meten. Dan optimaliseerd het de dorstrommel om verliezen te verlagen.

ATRAK Lage bodemdruk systeem;

Het ATRAK systeem beschikt over geintregeerde eindaandrijvingen die special zijn ontworpen om hoge belastingen te weerstaan.

De rupsen verspreiden de belasting gelijkmatig over de bodem om tractie te vergroten en bodembelasting te verlagen.

Machines uitgerust met rupsen zijn 3,5m breedt, een belangrijke maat voor wegtransport. De rupsen zijn uitgerust met automatische spanners en hebben geintregeerde veering- een simpele maar effectieve systeem voor comfortabel rijden.

HOOFD EIGENSCHAPPEN


            Vermogen

         496PK           Rotor diameter


       200MM    Dorsen & Scheiden

      Hybride


                Cabine

       SkylineAGCO POWER MOTOR

           TIER 4


         Werkbreedte

      10,74M

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s