MF CENTORA |

379-404 Pk

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF CENTORA

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

Het ultieme in oogsten

De laatste generatie MF Centora combine is een conventionele combine met de hoogste capaciteit leverbaar, hij levert hoge capaciteit en super stro kwaliteit door zijn unieke Achtschudder systeem!

Nu uitgerust met de Skyline cabine , deze machine biedt de bestuurder controle en comfort met de hoogste capaciteit en lage kosten.

De MF Centora serie van Massey Ferguson biedt een keuze van hoge capaciteit machine voor loonwerkers en grote akkerbouwers, die opzoek zijn naar betrouwbaarheid en technologie die voldoet aan hun eisen.

HOOFD EIGENSCHAPPEN

        Vermogen                               Aantal schudders                      AGCO POWER MOTOR
379 - 404 pk                                                                        SCR

                  Graantank                                     POWERFLOW                                                                                                  9.500 10.500 liter          MAAIBORD                                                

MODELEN

Model                    Vermogen    Aantal schudders       Inhoud graantank


MF CENTORA 7380                 379 PK                                8                                                    9.500 L


MF CENTORA 7380 AL            379 PK                                8                                                    9.500 L


MF CENTORA 7382                 404 PK                                8                                                    10.500 L


MF CENTORA 7382 AL            404 PK                                8                                                    9.500 L


VAN MASSEY FERGUSON

Powerflow maaibord

De PowerFlow maaibord zijn grote van mes tot vijzel ruimte en aangedreven PowerFlow banden zorgen er voor dat de aar altijd eerst wordt ingevoerd in de machine. Deze maaibord werkt in de meeste gewassen onder alle omstandigheden.

Dorsttrommel en dorstkorf

Een unieke achtbalk dorstrommel met heavy-duty gewicht balken zorgen voor een soepele gelijkmatige gewas stroom.


Bij het meten van de belasting op de dorstrommel en het varieren van de rijsnelheid aan het gewas, met Constant Flow houdt de combine op maximale capaciteit.

Constant Flow

Gelijk invoeren de heletijd wordt geregeld door de standaart uitgeruste Constant Flow systeem op de nieuwe Generatie Centora combine’s,

dit garandeerd dat de machine contstant op maximale capaciteit werkt. Het is bewezen dat dit 15%meer capaciteit biedt.

Eenvoudig geactiveerd met de PowerGrip hendel, Constant Flow gebruikt twee sensoren om de belasting op de dorstrommel en dorskorf te meten. Dan optimaliseerd het de dorstrommel om verliezen te verlagen.

Graan Management

MF Centora combines hebben een gepatenteerde retour systeeem welke vijzels gebruikt om het graan te transporteren en een peddelwiel om retour gewas terug te voeren naar de zeven.


De schone graan elevator heeft tot 50% meer capaciteit om de totale capaciteit te vergroten. De lossnelheid van de tank is 120Liter/Sec

De grootste MF Centora 7382 model is uitgerust met een 12,500 liter tank, terwijl de MF Centora 7380 en alle AutoLevel (AL) machines een 10,500 liter tank hebben. De electronisch geopende tank deksels zijn water bestendig en kunnen worden gesloten tijdens het dorsen.

Auto Level

Hou de productiviteit vlak

bijde CENTORA modelen zijn beschikbaar als AutoLevel modellen waarmee de combine automatisch vlakstelt, op hellingen tot 12%. Dit stelt de combine instaat om met maximale efficientie te werken.

Skyline Cabine

Geavanceerde technologie vergroot de controle en capaciteit en comfort van de bestuurder, met voledig geautomatiseerde airco standaard.


Een grote, gebogen voorruit biedt uitstekend zicht op het maaibord. Excellente geluidsisolatie zorgt voor een stille cabine.

De panoramische zicht en ergonomiesch geplaatste bediening verlaagt de belasting van de bestuurder en vergroot de capaciteit.

De TechTouch terminal is de centrale combine manager welke alles controleerd en bied automatische instellingen aan diverse gewassen.

Auto-Guide xls en TechData Pro

Geintregreerd in de TechTouch terminal, de Auto-Guide xls automatische besturing optie helpt het capaciteit te optimaliseren. Het biedt een nauwkeurigheid van 5cm hiermee benut je de voledige breedte van het maaibord.

Door het benutten van de GPS kunnen opbrengst kaarten worden gecreert met de signalen van de vocht en opbrengst sensoren.

Massey Ferguson biedt de optie van ARTAK rupsen aan. Deze rupsen verdelen het gewicht gelijkmatig over de bodem. Machines uitgerust met rupsen zijn 3.5m breed, wat het transport vereenvoudigd.

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s