MF BETA |

276-360 Pk

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF BETA

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

Het ongecompliceerde, praktische ontwerp van de MF BETA maaidorsers resulteert in een mix van technieken en functie eigenschappen waarmee u eenvoudig kunt werken in het veld, waar tijd het hoogste belang is.

HOOFD EIGENSCHAPPEN

        Vermogen                               Aantal schudders                      AGCO POWER MOTOR
276 -360 pk                        5 of 6                                        SCR

     Graantank                          POWERFLOW                                 SKYLINE                                                  8600 liter          MAAIBORD             CABINE                                    

MODELEN

Model                    Vermogen    Aantal schudders       Inhoud graantank


MF BETA 7360                         276 PK                                5                                                    9000 L


MF BETA 7360 PL                   276 PK                                5                                                    8600 L


MF BETA 7370                         360 PK                               6                                                    9000 L


MF BETA 7370 PL                    360 PK                               6                                                    8600 L


VAN MASSEY FERGUSON

De MF BETA biedt keuze uit twee maaibordversies, beiden met een hoge capaciteit. De FreeFlow uitvoering is een compleet maaibord met een maaibreedte van 4,80 tot 7,60 meter met lage onderhoudskosten. De PowerFlow, met een maaibreedte van 5,50 tot 6,80 meter, is uitermate geschikt om diverse gewassen gelijkmatig te transporteren.

De dorstrommel is voorzien van extra gewicht in de vorm van ballastbalken, dit vermindert de belasting van de aandrijflijn, het benodigde vermogen en het brandstofverbruik.

De multicrop separator heeft een zeer groot afscheidingsoppervlak, om zoveel mogelijk graan te verwijderen voordat de stroschudders worden bereikt.

Standaard is de MF BETA voorzien van elektronisch verstelbare zeven die zijn gekoppeld aan de nieuwe TechTouch Terminal. De zeven worden versteld, zodra de automatische gewasinstelling is gekozen. de lange graanpan met hoge verdelers en zeven met een hoge capaciteit levert een zeer schoon graanproduct.

De nieuwe 10,4'' grote full colour terminal geeft de MF BETA nog meer gebruikersgemak. Het naar persoonlijke voorkeur in te richten scherm is eenvoudig bedienbaar vanwege de overzichtelijke grafische afbeeldingen. Tevens is de terminal voorzien van automatische machine-instellingen voor verschillende gewassen en beschikt het over een USB poort voor data-uitwisseling.

De nieuwe 10,4'' grote full colour terminal geeft de MF BETA nog meer gebruikersgemak. Het naar persoonlijke voorkeur in te richten scherm is eenvoudig bedienbaar vanwege de overzichtelijke grafische afbeeldingen. Tevens is de terminal voorzien van automatische machine-instellingen voor verschillende gewassen en beschikt het over een USB poort voor data-uitwisseling.

Wij kunnen u beloven dat uw AGCO POWER motor ontworpen is in overeenstemming met de nieuwste emissienormen m.b.v. SCR technologie.

De nieuwe SKYLINE cabine biedt op diverse fronten veel extra comfort. Naast meer ruimte biedt de cabine maximaal zicht op het maaibord en recht naar voen. De cabine is standaard onder meer voorzien van 8 H9 werklampen, een luchtgeveerde bestuurdersstoel en multifunctionele joystick.

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s