MF 9000 |

496 Pk

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF 9000

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

Serieuze hulp voor op de boerderij

Elk model in de Massey Ferguson verreiker lijn is indrukwekkend wanneer u hem nodig heeft, met motor vermogens tot 122 Pk, Heeft elk model de capaciteit om de klussen te klaren.


De MF 9000 Serie is een serieuze machiene die zich onmisbaar maakt op de boerderij. Snelheid, wendbaarheid en kracht zijn maar een paar eigenschappen wat deze machines geschikt maken voor bijna elke boerderij.

MODELEN

Model                Hefhoogte    Hefcapaciteit    Max vermogen        Transmissie


MF 9205                              5.2 M                           2,200 KG                           75 Pk                            Hydrostaat


MF 9305                              5.8 M                           3,000 KG                          100 Pk                           Hydrostaat


MF 9306 Xtra                      6.0 M                           3,000 KG                         100 Pk                            Hydrostaat


MF 9407 Xtra                      7.0 M                           3,500 KG                         100 Pk                            Hydrostaat


MF 9407 S Xtra                   7.0 M                           3,500 KG                         122 Pk                            HydrostaatVAN MASSEY FERGUSON

Cabine


De superieure bestuurders omgeving bestaat uit een ruime cabine met rondomzicht en een laag geluids nivaeu. De cabine layout is extreem ergonomisch.

De multifunctie joystick is binnen handbereik, wat eficientie verzekerd, snelle en eenvoudig bediening en totale productivieteit. Een digitale beeldscherm in het dashboard toont belangrijke informatie zoals rijsnelheid en hydraulische instellingen.

Hydrauliek

Een krachtige en contstante hydraulisch-systeem is genoodzaakt bij het dagelijks werken met een verreiker. Er is een load sensing hydraulisch systeem op alle modellen.

Alle functies zijn electro-hydrauliesch en proportioneel dankzij load sensing hydrauliek. Het is zeer nauwkeurig en eenvoudig te gebruiken, plus bied het de bestuurder de mogelijkhied om drie functies tergelijk te gebruiken.

Hef capaciteit


De capacitiet van deze verreikers is concurerend met vergelijkbare modellen.

Transmissie

De hydrostatiesche transmissie met twee groepen bied zowel eenvoud en soeplesse als hoge performence en mogelijkheden tijdens het werken. De transmissie bied een maximale snelheid tot 40Km/h met twee mechanische versnellingen, welke de bestuurder de keuze bieden om de beste versnelling te kiezen tijdens het werk en geeft goede prestaties tijdens transport werkzaamheden.

Er is ook een eenvoudig in te stellen kruipfunctie voor werkzaamheden die vragen om een lage rijsnelheid en een hoog motortoerental. Deze optie bied meer presiesie en controle tijdens werkzaamheden zoals, vegen, kuilverdelen en boxen instrooien.

Besturing


Laad werkzaamheden zijn eenvoudig, de MF 9000 Serie bied u de optimale toegankelijkhied en wendbaarhied welke u nodig heeft.

Alle modelen hebben drie besturings mogelijkheden, twee-wielbesturing, vier-wielbesturing en hondegang-besturing om optimale manouvreerbaarheid te bieden tijdens alle werkzaamheden.

Wisselen tussen de verschillende besturingen is zeer eenvoudig. Kies gewoon de gewenste modus met een schakelaar in de cabine en deze word geactiveerd.

Hefboom & chassis


De slanke chassis met een korte lengte zorgt voor stabiliteit en excellente manoevreerbaarheid wanneer u het nodig heeft, en eveneens duurzaamheid tijdens agrarische werkzaamheden. Een lager hefboom draaipunt zorgt voor vrijzicht rondom de machine, voor veiliger, en productiever werken.

Motoren

Alle modellen hebben een krachtige, efficiente motor, deze bieden een hoog koppel voor wanneer meer tractie of vermogen verreist is.

De vergrote en verbeterde ontwerp van de motor koel-systeem zorgen voor betere prestaties en nauwe ruimtes.

De motor is in de lengte richting gemonteerd, dit bied niet alleen ruimte voor de hefmast om uit de zicht van de bestuurder te zakken, maar ook goede toegang voor onderhoud aan de motor.

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s