MF 2200 |

balenpersen

U bevindt zich hier:    Home    Massey Ferguson    MF 2200

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

Met de introductie van de nieuwe MF 2200 Serie grotebalen persen, verbeterd Massey Ferguson de marktleidende MF 2100 Serie welke zijn onomstootbare reputatie heeft verdiend met uitstekende prestatie, betrouwbaarheid en onderhoudskosten.


De nieuwe MF 2200 Series beschikt over ProCut uitrusting voor de MF 2240 MF 2250 2260 2270 en 2270 XD modelen, automatische ketting smering, OptiForm pers kanaal op de MF 2270 XD en MF 2290 modelen en een hoop nieuwe verbeteringen om de prestatie te verhogen. Balen wegen en AGCOMMAND telemetry zijn nu ook optioneel leverbaar.

HOOFD EIGENSCHAPPEN

        AANTAL MESSEN                               ROTORDIAMETER                                   DUBBELE
     11 OF 19                                    600 MM                               KNOPERS

PICK-UP BREEDTE                          KNOPERBLAZER                          ENKELE AS OF                                                                                                                             2260 CM                 140 KM/H             TANDEM AS                                    

MODELEN

Model    Baalgrootte - (B x H)   Packer        ProCut        packer Cutter      


MF 2240            0,80 x 0,70 m                                  X                          X                                X               


MF 2250            0,80 x 0,90 m                                  X                          X                                X                     


MF 2260            1,20 x 0,70 m                                  X                          X                                -                    


MF 2270            1,20 x 0,90 m                                  X                          X                                -                    


MF 2270XD        1,20 x 0,90 m                                  X                          X                               -                                            


MF 2290            1,20 x 1,28 m                                  X                          -                                -                                              

VAN MASSEY FERGUSON

Er zijn verschillende invoer mogelijkheden:


Packer

Met invoer armen.


Cutter

Met een snijrotor


Packercutter

Met invoer armen en een snijinrichting


ProCut met 17 of 26 messen geeft een minimale snijlengte tot 43,5mm

Easy-fill touwkasten

Zorgen voor eenvoudig te plaatsen touwklossen, die zelfs op een heuvel op hun plaats blijven. De touwkasten houden 30 touwklossen. De knoper blazer zorgt voor een contstante luchtstroom van 140 km/h door de knoper ruimte, zodat eventueel binnengedrongen vuil direct wordt verwijderd.


Het dubbele knopersysteem

is ontwikkeld in de fabriek in Hesston en heeft een ongeëvenaarde reputatie van betrouwbaarheid, verkregen door het knopen van vele miljoenen balen in de afgelopen 30 jaar over de hele wereld. De dubbele knopers blijven deze vitale rol vervullen in de MF 2200 serie grootpakpersen.

Pick up

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de MF2200 serie modellen is de pickup. Het volume aan gewas dat elk van deze machines kan opnemen moet je gezien hebben om het te geloven.

Balen Wegen; De geintregeerde Baal Weeg Systeem  is een optie die werkt met de C1000 Baler Monitor.

Met dit systeem kunnen bestuurders individuele, gemiddelde en totale baal gewicht meten, welke grote voordelen bied voor loonwerkers en handelaren om stro te kopen en te verkopen per exacte gewicht,  inplaats van geschatte opbrengst.
Het wegen van de balen bied ook de mogelijkheid om vrachtwagens exact te laden.

Baal lengte kan elektronisch worden ingesteld op de C1000 Baler Monitor, maakt het makelijker voor chaufeurs, vooral wanner er maak wordt veranderd tussen percelen en gewassen.

Een aanpasbare baal ejector biedt de bestuurder de mogelijkheid om te bepalen welke lengte baal er in het perskanaal achterblijft.

AGCOMMAND

MF 2200 persen zijn AGCOMMAND-ready, voor het gemakkelijk instaleren van deze telemetrie-optie, welke data verzameld en verstuurd gerelateerd aan machine locatie, instellingen en prestatie.


Informatie over het peren word opgeslagen door een data logger op de machine, welke is verbonden met een GPS antenne en GSM module. Deze data, met positie informatie, word dan verstuurd naar een beveiligde AGCO server, waar eigenaren en bestuurders de informatie kunnen bekijken op een beveiligde website.

Het systeem verstuurt automatisch de informatie terwijl u werkt, om de ‘fleet management’ informatie actueel te houden.

Tandem As

Alle tandem as MF 2270 XD en MF 2290 persen geven de optie om grotere banden te plaatsen.


De optionele 620/40-22.5 banden zijn ontworpen om om te gaan met nattet, moeilijke omstandigheden en helpt om het brandstof verbruik te reduceren waneer er op zachte grond wordt gereden. Deze flotatie banden optie is beschikbaar op de kleinere persen in de serie.

Alle MF 2200 Serie persen, behalve de MF 2270 XD, zijn ook leverbaar met een enkele as.

MF 2270 Xtra Dichtheid balenpers

Als u een machine nodig hebt die balen met de hoogste dichtheid produceert, dan is dit de machine voor u. De MF 2270 XD heeft een enorme capaciteit en perst gemakkelijk tussen 15 en 20 % meer gewas in de baal.


Baal Dichtheid

De OptiForm pers kamer op de MF 2270 XD en MF 2290 modelen is tot 20% langer dan eerdere modelen om de baalvorm verder te verbeteren en levert uniforme dichtheid door de gehele lengte van de baal. Dit verzekerd dat plakken gelijkmatig gevormt worden door de hele breedte en hoogte, wat resulteerd in beter baal vorming, en dichtheid.

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park     

Massey Ferguson                 

Akkerbouw

Veehouderij

Tuin&Park

Occasion’s