Draincleaner

U bevindt zich hier:    Home    Akkerbouw    Drainreinger  

Homburg Draincleaner

Delta

Voor bedienings gemak gecombineerd met doeltreffend reinigen van uw drainagebuizen

De Homburg drainagereiniger type DELTA, gemaakt voor bedienings gemak gecombineerd met doeltreffend reinigen van uw drainagebuizen.

Heeft alle voordelen van de JUNIOR en is standaard extra uitgerust met hydraulische hoogteverstelling en hydraulisch in- en uitschuiven.

Senior

De professionele machine voor loonwerkers, voor bedrijven die veel drainage in onderhoud hebben. Veel hydraulische functies voor bedieningsgemak, zoals in-uit klappen, hoogteverstelling, zijdelings zwenken, in- en uitschuiven. De SENIOR is standaard uitgerust met 300 meter slang; kan optioneel met 500 meter slang worden geleverd. Automatische slanggeleiding is standaard op de SENIOR.

Homburg draincleaners zijn veilig omdat ze een lage waterdruk van 35 bar gebruiken. De speciaal ontwikkelde HPE slang ( tot maximaal 500 meter) wordt de drain ingeduwd en de speciale spuitkop reinigt en voert het vuil af. Bij oudere systemen ligt de druk rond de 100 bar, waardoor de bodemstructuur of de drain zelf vaak werd beschadigd. Homburg draincleaners voorkomen dit en zorgen ervoor dat Uw drainagesysteem geen schade oploopt.

Homburg produceert seriematig 3 standaard modellen:
- JUNIOR
- DELTA
- SENIOR

Junior

Voor jarenlang onderhoudsarm reinigen van drainagebuizen

De Homburg drainagereiniger type JUNIOR, ontwikkeld voor jarenlang onderhoudsarm reinigen van drainagebuizen. Grote hoeveelheid water, lage druk aan de spuitkop voor het moeiteloos reinigen van drainagesystemen. Kan standaard gebruikt worden voor beide kanten van de sloot, met een puttenset ideaal voor het werken in putten.

Naast de seriematige productie van deze drie modellen, levert Homburg vele specials, klik op specials om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Wilt U vierwiel aandrijving, zwenkbare arm, op een aanhanger opgebouwd of heeft U andere specifieke eisen? Vraag een van onze specialisten; omdat alles in eigen huis wordt gemaakt, is alles mogelijk.

Alle machines worden standaard uitgevoerd met twee manometers, een voor de waterdruk en een voor de hydraulische druk, zodat U ziet wanneer drainagebuizen sterk zijn verontreinigd.

Junior

Voor jarenlang onderhoudsarm reinigen van drainagebuizen

De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden bij zaaibedbereiding en oogst zijn optimaal.

Homburg Draincleaners zijn veilig omdat ze een lage water- druk van slechts 10 à 12 bar gebruiken. De extreem stevige HPE slang wordt in de drain geduwd (tot maximaal 500 meter), waarbij de speciaal ontwikkelde spuitkop de drain reinigt en het vuil afvoert.

Houd uw grond in topconditie

De Homburg drainagereiniger type JUNIOR, ontwikkeld voor jarenlang onderhoudsarm reinigen van drainagebuizen. Grote hoeveelheid water, lage druk aan de spuitkop voor het moeiteloos reinigen van drainagesystemen.

Kan standaard gebruikt worden voor beide kanten van de sloot, met een puttenset ideaal voor het werken in putten.

Hydraulische in- en uitvoer van de spoelslang d.m.v. 2 hydromotoren. Traploze snelheidsregeling. Hoogteverstelling van de geleidingsarm met rollenbocht d.m.v. geremde lier. Handmatige lengteverstelling en horizontaal verstelbaar.

Delta

Uw grond in topconditie dankzij regelmatig onderhoud

Om ervoor te zorgen dat drainage optimaal blijft functioneren is regelmatig onderhoud noodzakelijk.
Uw drainagebuis kan namelijk verstopt raken door klei, zand, ingroeiende wortels en ijzeroxide, waardoor verhoging van het grondwaterpeil ontstaat en het risico op verzilting toeneemt. Hierdoor kan de conditie van uw grond achteruit gaan. Door periodieke drainagereiniging blijft uw grond in topconditie. Dit merkt u in de kwaliteit van de gewassen en uw opbrengst.

Meer functies - meer bedieningsgemak

Voor bedieningsgemak gecombineerd met doeltreffend reinigen van uw drainagebuizen.
De Homburg drainagereiniger type DELTA, gemaakt voor bedieningsgemak, gecombineerd met doeltreffend reinigen van uw drainagebuizen. Heeft alle voordelen van de JUNIOR en is standaard extra uitgerust met hydraulische hoogte- verstelling en hydraulisch in- en uitschuiven.

Hydraulische in- en uitvoer van de spoelslang d.m.v. 2 hydromotoren. Traploze snelheidsregeling.
Hydraulisch opklapbare en in lengte verstelbare geleidings- arm.

Senior

Robuust en betrouwbaar

Homburg draincleaners zijn economisch in gebruik, betrouwbaar en uiterst robuust. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat u veilig en efficiënt kunt werken.
Homburg ontwerpt en bouwt Draincleaners op basis van een jarenlange praktijkervaring. Voor iedere specifieke situatie biedt Homburg u de bijpassende Draincleaner.

Het gepatenteerde systeem reinigt zonder de structuur van de grond of de drain aan te tasten.

Voor professionals

De professionele machine voor loonwerkers; voor bedrijven die veel drainage in onderhoud hebben. Veel hydraulische functies voor bedieningsgemak, zoals in-uit klappen, hoogte- verstelling, zijdelings zwenken, in- en uitschuiven.

De SENIOR is standaard uitgerust met 300 meter slang; kan optioneel met 500 meter slang worden geleverd. Automatische slanggeleiding is standaard op de SENIOR.

Hydraulische in- en uitvoer van de spoelslang d.m.v. 3 hydromotoren. Vier wiel aandrijving. Traploze snelheids- regeling. Hydraulisch opklapbare en in lengte verstelbare geleidingsarm. Hydraulisch horizontaal zwenkbaar. Automatische slanggeleiding.

Manometer voor aflezing invoerdruk.

Accesoires:

Opsporingsset

Met deze opsporingsset is het eenvoudig te lokaliseren waar een verstopping of beschadiging is; bespaart veel kosten.

Prins Mechan B.V.

Kanaalstraat 2A

Niekerk (De Marne)

9972 PB


T    0595-401577

F    0595-402434

E    info@prinsmechan.nl

Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag


8:00 t/m 17:00


Vertegenwoordiger

T    06-13234028

Verkoop    |    Service    |    Shop    |    Nieuws    |    Contact   

   Akkerbouw        Veehouderij        Tuin & Park